Jezus gebruikte vrijwel zeker softdrug

Jezus gebruikte vrijwel zeker de softdrug cannabis. Volgens een studie van oude geschriften was hij een vroege voorstander van de medische eigenschappen van de drug. Dat beweert Chris Bennett in zijn artikel: "Was Jezus A Stoner", gepubliceerd in het drugsblad "High Times". Volgens een recente studie van bijbelteksten, gebruikte Jezus cannabis en was hij een vroege voorstander van de geneeskundige krachten die de plant bezit.

De studie suggereert dat Jezus en zijn discipelen de drug gebruikten om miraculeuze genezingen uit te voeren. Volgens dat artikel van Chris Bennet zou de oliezalf die Jezus en de zijnen gebruikten een ingrediënt bevatten dat kaneh-bosem heet. Die kaneh-bosem is onlangs geïndentificeerd als een cannabisextract. Ook de wierook die Jezus tijdens zijn ceremonies gebruikte, bevatte zo een extract. Bennet citeert verscheidene schriftgeleerden om zijn theorie te staven. Hij haalt ook het Nieuwe Testament aan om aan te tonen dat Jezus zijn discipelen insmeerde met de olie en hen aanmoedigde hetzelfde te doen bij anderen.

Dit zou dan ook de mysterieuze verdwijningen van huid- en oogziekten kunnen verklaren zoals in de Bijbel staat beschreven. Bennet zegt dat aangezien Jezus het goedje promootte, huidige tegenstanders van cannabisgebruik beschouwd kunnen worden als de antichrist. Interessante conclusie. Bron: The Guardian

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here