Snoeien in je energiefactuur? Reeds 200 leningen toegekend

Aalst (redactie/mas) Leen aan 2% voor energiebesparende investeringen in je woning! Renteloos voor de doelgroep.

Wie nu aan de slag gaat, heeft nog recht op allerhande premies en subsidies. Bovendien kunt u via een FRGE-lening onmiddellijke financiële steun krijgen voor de energiebesparende investering. Deze lening kan udankzij uw gemeente afsluiten bij Veneco2 en dit aan 2%, een interestvoet die nog een stuk lager ligt dan devoormalige groene lening. Voor personen die behoren tot de doelgroep is deze lening renteloos.

Hiernaast blijven de premies voor 2012 behouden via uw netbeheerder voor facturen die dateren vanaf 2012. Tenslotte is er voor het plaatsen van dakisolatie nog een fiscaal voordeel onder de vorm van een belastingvermindering van 30% op uw factuur. In samenwerking met Veneco² kunnen alle inwoners een FRGE-lening afsluiten voor energiebesparende maatregelen in de eigen woning uitgevoerd door een geregistreerd aannemer. Sinds de opstart in 2011 sloten reeds 200 particulieren een dergelijke lening af.

Contact FRGE-lening: Voor meer info, voorwaarden of het indienen van een aanvraag kunt u terecht bij Veneco 2; PortArthurlaan 11, 9000 Gent, T 09/218.99.12, blomme@veneco.be, contactpersoon: Valerie Blomme

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here