Gent: Softwarebedrijf Sofico overschrijdt kaap van 1 miljoen contracten

Gent (redactie/mas) Sofico, een wereldwijde referentie in de leasing- en fleetmanagementindustrie, levert zijn klanten hoogwaardige software en technologie voor het beheer van meer dan 1.000.000 contracten.

Gémar Hompes, Managing Director van Sofico: “Het grote aantal voertuigen dat dankzij onze software en technologie op een efficiënte manier wordt beheerd, bevestigt Sofico’s sterke en betrouwbare reputatie in de markt. Klanten kiezen voor onze oplossingen omdat ze efficiëntie en flexibiliteit hoog in het vaandel dragen, een must in de concurrentiële sector van de leasing en fleet business.”

De klanten, waaronder de allergrootse leasebedrijven ter wereld, zijn wereldwijd verspreid over 16 landen, met een sterke klantenbasis in Europa. Naast het hoofdkantoor in Gent heeft Sofico kantoren in Australië, Japan en het Verenigd Koninkrijk om van daaruit de lokale markt optimaal te kunnen bedienen.

Sofico’s jarenlange ervaring – in 2013 bestaat het bedrijf 25 jaar -, kennis en expertise zitten vervat in het product Miles. Hiermee biedt het de industrie flexibele en functionele end-to-end oplossingen aan om elk wagenpark zo efficiënt mogelijk te beheren. Miles is gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig, gebaseerd op de nieuwste technologieën. Het is een betrouwbare, kostenefficiënte oplossing die de strategische doelstellingen van elk leasingbedrijf ondersteunt.

Over Sofico
Sofico is wereldwijd toonaangevende leverancier voor bedrijfs-kritische software-oplossingen voor leasing en fleetmanagement bedrijven. De software wordt gebruikt door een breed scala aan gerenommeerde leasemaatschappijen, over de hele wereld. Sofico is opgericht in 1988 in Gent, België en telt een kwarteeuw ervaring en zakelijke expertise in de leasing en fleetmanagement sector. Sofico stelt momenteel 120 medewerkers tewerk. Het bedrijf levert software in 16 landen over de hele wereld en beheert meer dan 1.000.000 contracten wereldwijd.

Meer informatie: www.sofico.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here