Atomic Kitten zangeres LIZ McCLARNON komt naar Belgie

De kogel is door de kerk, de beslissingen zijn genomen. Atomic Kitten zangeres Liz McClarnon komt aanstaande woensdag 29 maart naar ons land voor een snel promotie-bezoekje. Aanleiding voor de komst van Liz McClarnon zijn de schitterende resultaten van haar eerste solo-single 'Woman in love'.

Samen met songwriter/producer Robin Gibb van The BeeGees stond 'Woman in love' al op # 5 in de Engelse hitlijsten. Na Engeland is het nu tijd om de rest van de wereld te bezoeken. Liz McClarnon heeft heel wat naam en faam verworven bij de meidengroep Atomic Kitten. Met liedjes als 'Home again', 'Eternal Flame', 'Do it to me right now' en vele andere pareltjes stonden ze vaak hoog in de Europese charts.

Ondertussen heeft Atomic Kitten een rustpauze ingelast en maakt Liz daar handig gebruik van om haar nummer 'Woman in love' te promoten. Deze week vliegt Liz McClarnon naar nummer # 3 in de Tipparade (www.ultratop.be) en staat ze aan de voordeur van de officiële hitparade te wachten. Liz McClarnon komt woensdag langs voor opnames van de 'Kids Top 20' (www.kidstop20.be), 'De Rode Loper' (www.een.be) en 'TMF Double Trouble' (www.tmf.be).

De clip van 'Woman in love' staat in de playlist van heel wat radiostations en muziekzender TMF heeft hem sinds deze week ook opgenomen.

Website Liz Mcclarnon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here