De zus van de voorhoofdman is platzak

Een paar uur geleden kreeg ik van onze redactie een leuke mail in mijn box. Natuurlijk willen we onze lezers ook op de hoogte houden van de activiteiten van Kris Dries. Voor wie Kris nog niet zou kennen, wel dat is de gast die onlangs zijn voorhoofd op Ebay verhuurde om reclame op te zetten tijdens zijn fuif om het gelach te betalen. Het was wel slim gevonden en ook een leuke stunt. Hij kwam er zelfs eens mee in alle kranten en op tv. Leuk feestje, dik gedronken en zoals jullie weten een varkentje heeft nooit genoeg. Trop is teveel en teveel is trop.

Nu maakt hij reclame voor zijn zus haar verjaardag. Zus Eef is platzak en heeft helaas geen geld om haar gasten vol te gieten: daarom verhuurt ze haar poriën aan sponsors voor de prijs van 25 euro, om haar verjaardagsfuif te financieren. Op de avond van haar verjaardagsfuif zal een bodypainter haar decoreren met reclame van de sponsor en meefuiven als levend reclamebord. Eén lapje meet vijf bij vijf centimeter en kost 25 euro.
Poriën worden verkocht in "pakketjes", per lapjes huid.

Hopelijk verkoopt hij binnenkort geen schaamhaar of gebruikte tampaxen op Ebay want schaamte heeft deze knappe gast blijkbaar niet. Meebieden kan op www.RentMyPores.com

* Marketing- en communicatiebureau gaf begin dit jaar 2.550 euro aan de voorhoofdfuif van Kris Dries. Genodigden die een tattoo met het logo van Pirana Concepts op hun voorhoofd plakten, dronken een ganse nacht gratis en onbeperkt. www.voorhoofdfuif.be voor het hele verhaal.

Update: Jaggle.nl heeft de weg ook al gevonden om rijk te worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here