Aalst – Noodoproep voor behoud kerstfeest… Mensen helpen Mensen

In november 2011 kwam de vzw Mensen helpen Mensen met het bericht dat het kerstfeest niet zou plaatsvinden. De vzw voelde zich genoodzaakt tot deze beslissing als een gevolg van de gezondheidstoestand van de heer Kamiel Sergant.

Met gebundelde krachten en coördinerende en logistieke steun van een team personeelsleden van het OCMW Aalst, de stad Aalst en natuurlijk de vele vrijwilligers van de vzw Mensen Helpen Mensen, werd in 2011 het feest tóch georganiseerd zoals de voorbije jaren. Op deze wijze werd het voor de vzw ook mogelijk gemaakt om in 2012 een weloverwogen beslissing te nemen.

Ondanks de geslaagde editie van het kerstfeest in 2011, vindt de vzw Mensen helpen Mensen geen mogelijkheden om in de toekomst nog verder een kerstfeest te organiseren.

OCMW-voorzitter Patrick De Smedt: “Vanuit het OCMW Aalst doen wij een oproep naar de lokale welzijnsactoren om de krachten te bundelen om het kerstfeest op 25 december voor vele Aalstenaars ook dit jaar te laten plaatsvinden. Het kerstfeest mee helpen realiseren kan door aanwezig te zijn op het feest, logistieke steun te bieden, giften te schenken, enz… maar we zoeken ook nog een organisatie of iemand die de coördinatie van het feest
op zich wil nemen.”

Wie wil meewerken of de coördinatie en organisatie van het kerstfeest wil verzorgen, kan zijn of haar voorstellen sturen naar OCMW Aalst, Gasthuisstraat 40 te 9300 Aalst ter attentie van Dhr. Werner Braem, dienst Algemene Administratie en Coördinatie Gunningen, tel. 053 76 50 13.

Gelieve dit artikel zoveel mogelijk te delen onder uw vrienden.

2 REACTIES

  1. Samen met mijn neef heb ik jaren meegewerkt aan dit event. Waarom zou dit dan moeten stoppen. Enkel de juiste mensen aanspreken is de boodschap mét steun van de plaatselijke overheid, een keer de sossen stoppen met onder elkaar de zwarte piet te sturen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here