Taisho Lede scoort opnieuw

Vlnr: Lauren Bogaert, Jean-Pierre Meert, Niels Hendrickx, Jeffrey Vanderpoorten, Gianni Schotte, Noemie Osselaer, coach Jurgen Bastiaens, Ines Claessen en coach Nikki Debruckere.

Vlnr: Lauren Bogaert, Jean-Pierre Meert, Niels Hendrickx, Jeffrey
Vanderpoorten, Gianni Schotte, Noemie Osselaer, coach Jurgen Bastiaens, Ines
Claessen en coach Nikki Debruckere.
Na de ongeziene prestaties op het Vlaams Kampioenschap van zondag 7 oktober, zette Taisho Lede vorige zondag de ingeslagen weg verder op het BK. Net zoals op het Vlaams Kampioenschap werd er gekampt in de onderdelen kata (stijloefening) en kumite (gevecht).

De uitslagen:
Lauren Bogaert: Belgisch kampioen kata kadetten meisjes
Noemi Osselaer: brons kumite scholieren meisjes
Niels Hendrickx: zilver kata scholieren jongens
Gianni Schotte: brons kata en zilver kumite junioren
Jeffrey Vanderpoorten: brons kumite junioren

Stichter en hoofdtrainer Jean-Pierre Meert: “De uitstekende resultaten bevestigen het goede technische niveau van onze club. Het motiveert me en mijn team van trainers om op deze manier verder te gaan. Dergelijke successen komen ook niet zomaar. Ze zijn het resultaat van jaren hard trainen en doorzetten.”

Taisho Lede telt ruim 140 leden en is daarmee één van de grootste in Vlaanderen. De club traint 3 keer per week in de sporthal Ommegang in Lede. Voor de jeugd op woensdag om 18u30 en vrijdag om 18u. Voor de volwassenen op woensdag en vrijdag om 19u (beginners) en 20u voor de gevorderden. Nieuwkomers, zowel jeugd als volwassenen, zijn steeds welkom. Meer info op www.taisho-lede.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here