Grim Vermeiren wordt het nieuwe gezicht bij TV OOST

Enkele maanden terug organiseerde TV OOST een talentenjacht. Er werd gezocht naar een nieuw gezicht om het team bij de regionale zender te vervoegen. Iedereen kon zich inschrijven voor een screentest. Man, vrouw, jong, minder jong, blank, zwart,… Het nieuwe gezicht moest er op zijn eigen manier in slagen de waarden van TV OOST op het scherm te brengen. En dat is gelukt! Want TV OOST is fier Grim Vermeiren als nieuwsanker te mogen voorstellen.

Grim werd geboren in Aalst en groeide op in Dendermonde. Als tiener had hij maar één droom: werken op een radionieuwsdienst. Eind jaren ’90 werd die droom werkelijkheid. Grim ging aan de slag als redacteur/journalist bij Radio Contact, het eerste commerciële radiostation in Vlaanderen. Hij leerde er de knepen van het vak en las er zijn eerste radionieuws.
Daarna verkaste Grim naar de nieuwsredactie van 4FM, nu JOE fm. Hij las er het radionieuws en bracht onder meer live verslag uit vanop het proces Dutroux in Aarlen.

In 2007 maakte Grim de overstap naar Q-music waar hij tot op de dag van vandaag nieuws- en verkeerstem en eindredacteur van Ornelis & Rogiers is.

Binnenkort neemt Grim dus ook de job van TV OOST nieuwsanker erbij. Op maandag 22 oktober zal hij voor het eerst de regionale nieuwsuitzending presenteren. Een extra uitdaging dus voor Grim.

“Grim is een ervaren nieuwslezer en beschikt over een natuurlijke présence op het scherm. Wij vonden dat een ideale combinatie om het TV OOST team te vervoegen. Bovendien is Grim ook afkomstig uit ons zendgebied, wat het vertrouwen naar de kijker zeker ten goede komt. Wij zijn ervan overtuigd een goede keuze te hebben gemaakt om hem in te schakelen in ons team ” aldus programmadirecteur Kris Buckinx.

Wie Grim aan het werk wil zien, moet dus maandag 22 oktober zeker afstemmen op TV OOST. De nieuwsuitzending start om 17u30 en wordt herhaald tot de dag erop ’s middags.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here