Zaterdag 20 oktober ‘Dag van De Kringwinkel’

Leuke mokken in de aanbieding.
Leuke mokken in de aanbieding.

Aalst (redactie/mas)  Wat er allemaal te beleven valt…? In de winkels in Aalst en Lede speciale meubelstukken, hebbedingen of merkkledij. Ook speelgoed (vintage en recent) en voor de verzamelaars een themaverkoop ‘Aalst’. In de etalages kan je al een deel van het aanbod bewonderen.

Dit jaar is een feestjaar (20 jaar De Kringwinkel Teleshop !) en dus pakken we uit met extra ‘do-it-yourself’ workshops. In de Alfred Nichelsstraat maak je een originele koekjesétagère of ontwerp je een grappige snorrenmok. In de Vrijheidstraat knutsel je met knopen in een handomdraai superleuke magneten, pins of haarspelden. Origineel en goedkoop, typisch voor De Kringwinkel.

Met de feestdagen in aantocht nood aan make-up advies of tips om je haar op te steken ? Plan dan zeker een bezoekje aan de kledingwinkel in Aalst of de winkel in Lede.  En wil je eindelijk weten of dat schilderij op zolder echt zo waardevol is als je moeder altijd beweert ? Dan kan je terecht bij onze schatters in de winkel in Lede.

Niet vergeten ! Wie zijn verkleedkast of -koffer wil bijvullen of wie gek is op oude dames-en herenhoeden, die kan zijn slag slaan tijdens de uitverkoop van de uitleendienst. Je vindt er ook avondkledij uit de jaren ’70 en ’80, Tirolerbroeken, pitteleers, noem maar op. Ook verkleedkledij voor kinderen aan spotprijzen. Deze verkoop gaat niet door in de kledingwinkel maar wel in de A. Nichelsstraat.

De winkels zijn doorlopend open van 10u tot 17u30. Op hun facebookpagina vind je alvast meer foto’s en smaakmakers van het aanbod en de workshops.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here