SP.A Haaltert erg tevreden met het behaalde resultaat

Het is tijd voor een nieuwe wind in Haaltert zegt Bart Schouppe, voorzitter en onderhandelaar van Groot Haaltert. sp.a-Haaltert is erg tevreden met het behaalde resultaat bij de voorbije gemeenteraadsverkiezingen. “We winnen een zetel bij ten opzichte van 2006, toen we in kartel opkwamen met Spirit. We hebben dus alle reden om dit een sterk resultaat te noemen.”

“Zowel voor de verkiezingen als na de stembusgang gaven de inwoners van Haaltert een duidelijk signaal: een nieuwe wind is nodig. We zijn erg blij dat we van onze kiezers het vertrouwen hebben gekregen om deel uit te maken van die vernieuwing, die ook volgens ons meer dan nodig is. We zullen de komende zes jaar hard werken om Haaltert nog beter te maken, voor elke inwoner. Arm of rijk, oud of jong, iedereen verdient het zich goed te voelen in zijn of haar gemeente. Daar blijven we voor knokken.”

“Niet alleen onze kiezers verdienen een welgemeende ‘dank u’, ook onze kandidaten en militanten hebben de voorbije maanden het beste van zichzelf gegeven. Ook voor hen: een dikke merci.”

Tijdens ons kort telefonisch gesprek met Bart Schouppe bevestigde hij, zich ervan bewust te zijn van de nipte meerderheid, hij vertelde ons dat zijn ploeg zich 100% zal inzetten om alle dossiers snel onder de knie te krijgen. Hij verwacht wel een ijzersterke oppositie die hun geen cadeaus zal geven. We zijn zeker niet bang van de oppositie en zullen ons niet monddood laten maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here