BLID gaat muggenziften over wilde gans in Melle

Iedereen gelijk voor de wet tijdens de ophokplicht zegt BLID en verzet zich tegen een wilde gans die sierlijk op een vijver in Melle toertjes zwemt en zich niks aantrekt van de ophokplicht. BLID wil er niks van horen en geloofd niet in het verhaar van de burgemeester van Melle, dat de gans die nu nog rustig rondzwemt op vijver een wilde gans is.

De gans op de vijver van de burgemeester is de gewone tamme Emdener gans en zit volgens omwonende al maanden op de vijver zegt BLID

BLID geeft het dier naar de kant van het water gelokt en de gans was zeker niet schuw. Het dier laat zich gretig bewonderen van de op de drukke Brusselsesteenweg. Het is een tamme gans die zeker van het water kan worden gehaald en dat is net waaraan bewoners en voorbijgangers van deze drukke weg zich aan storen schrijft Dirk Blanchart in een persbericht.

Maar voor BLID is iedereen gelijk voor de wet en we wil dat ook die ene gans word opgehokt. De organisatie geeft nu melding gemaakt bij het federale agentschap voor de voedselveiligheid en vraagt dat er word opgetreden tegen deze vrij rondzwemmende gans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here