Artville kunstenfestival – Workshops

Artville kunstenfestival – zaterdag 10 november, workshops en festival voor jongeren vanaf 14 jaar

MUDA Kunstencampus Gent-Evergem en gemeente Evergem hebben de handen in elkaar geslagen voor de organisatie van een gratis jongerenfestival, voor alle jongeren vanaf 14 jaar. Het Artville kunstenfestival heeft plaats op zaterdag 10 november op de terreinen van kunstencampus Muda (Hofbilkstraat 21) in Evergem. Vanaf 13 uur staan er diverse workshops op het programma. De dag wordt afgesloten met een festival: enkele bands uit de streek geven de aftrap en niemand minder dan Motek sluit het festival af.

Workshops
Er zijn een achttal workshops voorzien. De jongeren kunnen zich onder meer verdiepen in multimedia of zich smijten tijdens de rapworkshop van MC Mike. Zangles volgen, gitaartips krijgen van Eric Melaerts, kennismaken met jazzpiano of eens goed roffelen op de drumvellen, dansen of trucjes leren met een Poi.

De workshops zijn bedoeld voor alle jongeren vanaf 14 jaar. Ze starten om 13 uur en vanaf dan kan men proeven van de verschillende mogelijkheden, want men stelt zelf zijn programma samen. Vanaf 17 uur zijn er kleurrijke extra’s met graffiti, haarlak, krulspelden en ander leuks …

Festival
Aansluitend op de workshops heeft het eerste Artville festival plaats. Headliner is niemand minder dan de band Motek, een topper van formaat. Vanaf 17.30 uur treden op:
• The Muda Jazz Ambassadors
• The Sloofs
• The Fur
• Blues Vision
• Motek

Reserveren
Deelnemen aan het festival en de workshops is gratis, maar voor de workshops moet men wel even vooraf reserveren, online of bij de Jeugddienst (Kluizendorpstraat 80, tel. 09 218 81 71, jeugd@evergem.be). Het hele overzicht, praktische info en een link naar het vrijetijdsloket om in te schrijven is te vinden op www.evergem.be/artville

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here