Haaltert krijgt nieuwe vrouwelijke burgemeester

Willy Michiels uit het zadel gewipt !! Veel Haaltenaren zullen raar opkijken bij het lezen van dit artikel. Maar na zoveel jaar aan het hoofd zit Centrumlijst – VLD in de oppositie. Dit is iets wat Willy Michiels en de andere leden van zijn partij niet zagen aankomen.

Open & Liberaal en SP.A waren de Centrumlijst – VLD een stapje voor en sloten onmiddellijk na de verkiezingsuitslag een akkoord met de N-VA. CD&V zal gedacht hebben dat ze nog even de tijd hadden om te onderhandelen en Michiels van geen kwaad bewust, wachtte op zijn telefoontje van de andere partijen. Rond 22 uur was de coalitie in kannen en kruiken. Het akkoord van Open & Liberaal, SP.A en N-VA was een feit.

Dus Heel binnenkort mogen de Haaltenaren zich aan een vrouwelijke burgemeester verwachten. Veerle Baeyens (N-VA), voor wie haar nog niet kent, is afkomstig uit Denderleeuw, maar woont reeds verschillende jaren in Haaltert. Als medebestuurder van een bedrijf met 85 medewerkers, gespecialiseerd in vennootschapsrecht, Boekhouding en administratie zal ze naar alle waarschijnlijkheid de financiƫle toestand van Groot-Haaltert onder de loep nemen en deze in goede banen leiden.

Veerle Baeyens (Haaltert) N-VA een dame met stijl (Interview).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here