Media-actie vakbonden tegen bedrijf R. Remmery

UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, noemt de "media-actie" van de vakbonden tegen het delicatessenbedrijf R. Remmery onverantwoord en contraproductief. Vandaag vonden de vakbonden het nodig een deurwaarder op het bedrijf af te sturen onder het oog van de camera's en de pers met een uitnodiging voor een "verzoeningsvergadering" aanstaande donderdag.

Ze willen daarmee druk uitoefenen op de bedrijfsleider een syndicale delegatie te installeren in deze KMO. UNIZO betreurt deze media-actie tegen "een al tegen haar wil wegens de gekende gebeurtenissen fel belaagd bedrijf".

Bovendien maken de vakbonden daardoor misbruik van de door het bedrijf ongewilde mediabekendheid, betreurt UNIZO. Het bedrijf is UNIZO-lid. De ondernemersorganisatie legde al eerder informele contacten met de vakbondstop in functie van een constructief gesprek en zal haar bemiddeling verderzetten in overleg met de bedrijfsleiding en met Fevia, de federatie van de voedingsnijverheid. UNIZO roept de vakbonden op af te zien van verdere acties zodat de noodzakelijke sereniteit niet langer wordt doorkruist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here