De Brievenbus 14/10: Marc Cottyn…

Nu werken de advocaten op zaterdag ook al… als dat maar goed komt πŸ™‚

Beste stadsgenoten,

Wat een leuke periode, deze aanloop tot de verkiezingen !

Ah ja, sommigen, en niet de minsten, willen deze verkiezingen als een nationale lotto benutten. Uiteraard helemaal naast de kwestie. Het gaat nu over lokale verkiezingen, om lokale zaken die belangrijk zijn in ons dagelijks leven.
Oh ja, uiteraard moet daar een lange termijn visie achter zitten.

En ja, kijk even rond.

Β Onze stad heeft een metamorfose ondergaan. Openbare werken, stadsvernieuwing, energie, wonen en alle andere domeinen, Ann Van de Steen was en is overal aanwezig. Niet om af te breken, neen, om op te bouwen.

Toegegeven, het is geen makkelijke tante, doch de resultaten zijn er. En nu ? Wat brengt ons de toekomst ? Iedereen is het er blijkbaar over eens dat Ann Van de Steen de enige stabiele factor is in onze stad. Velen zeggen mij dat zij diegene is die hun stem verdient. Maar ja, soms komt dan een ideologisch konijn piepen, de verkeerde partij.

Beste stadsgenoten, lieve vrienden, wij zijn er met een grote meerderheid over eens dat Ann Van de Steen de meest aangewezen burgemeester zou zijn. Kunnen we met zijn allen dan niet voor 1 keer de juiste reflex hebben ?

We stemmen massaal voor Ann Van de Steen ! Geef haar een massale meerderheid zodat zij een goede coalitie kan vormen en zij zoals reeds gedurende 6 jaar onze stad verder gestalte kan geven.

Standvastigheid, kennis en kunde, ervaring en …… een groot hart.

Iedereen zegt het wel dan, geen woorden maar daden, STEM OP Ann Van de Steen !

Marc Cottyn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here