Een korte babbel met Kris De Potter de 11de plaats op de N-VA lijst Haaltert

De laatste in ons rijtje zal de beste zijn, maar soms is dat ook niet altijd het geval. Daar beslist de kiezer morgen over.

Kris De Potter is 42 jaar en de zoon van Willy De Potter medeoprichter van tennisclub T.C. Laereveld nu erevoorzitter of iets in die aard. Moeder Van Den Brempt Julliane heeft jaren lang een kapperszaak gehad in Ede.

Hoe is Kris De Potter in het dagelijkse leven ? Kris is volgens zijn beste vrienden eerder een stille persoonlijkheid maar luisteren kan hij als de beste. Onrechtvaardigheid kan hij niet verdragen. “Ik ga graag met mensen om en ben sterk sociaal gericht vandaar nu ook mijn politiek engagement. Elke vrijdag ga ik met mijn werkmakkers van G en G construct een pintje drinken dit om ons even te ontspannen na een drukke werkweek. Mijn aandacht gaat vooral naar de jeugd en sport, zorgen voor degelijke vergaderlokalen en voldoende sportinfrastructuur” zegt Kris. Dus wie nog niet weet op wie hij moet stemmen, Kris De Potter is misschien uw kandidaat op de N-VA lijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here