Verkeerd geparkeerde auto misbruikt in verkiezingsfolder

We lezen met grote verbazing op “vr 12/10/2012 – 13:02 deredactie.be” een klacht van Kevin Smets uit Denderleeuw. De man is in zijn gat gebeten omdat de partij “Open en Liberaal” in de gemeente Haaltert ZIJN auto met onzichtbaar gemaakte nummerplaat zou hebben (mis)bruikt in hun verkiezingsfolder. We lezen ook op de redactie.be dat “Volgens Smets heeft de partij geen toelating gevraagd voor de publicatie van de foto.”

Dit “wereld schokkend nieuw” wilden we toch in de kijker zetten. Wij hopen dat de heer Smets twee keer nadenkt voor hij zoveel tumult maakt voor een onherkenbare auto, want mijnheer Smets geeft toe dat het wel degelijk zijn auto is. Hij mag van geluk spreken dat ze op het politiebureau geen verkiezingsdrukwerk in hun bus krijgen want de auto staat niet reglementair gestationeerd, als je goed kijkt op de foto is de wagen geparkeerd op een busstrook en vermoedelijk voor het gemeentehuis te Haaltert.

Volgens de lijst “Open en Liberaal” heeft Gina Verbestel (Lijsttrekker) een mondelinge toestemming gekregen van David Beeckman! Deze foto heeft Gina genomen op een trouw! Niets misbruikt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here