De Brievenbus 14/10: Bart Van den Neste…

Geachte familie Van den Nest(e)

Als naam en familiegenoot had ik mij in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen graag even aan u voorgesteld.

Ik ben Bart Van den Neste, een 31 jarige “Oilsjteneer”, zoon van Carlos en Nicole Van den Neste/Bosseman en kleinzoon van Romain en Maria Van den Neste/Schepens.

Deze tak van de familie zal u misschien vooral gekend klinken als de voormalig uitbaters van Café Het Paviljoen op de markt in Aalst.

En als Horecazoon op de Markt werd carnaval mij met de paplepel ingegeven.

In 2000 had ik dan ook de eer om de titel van Prins Carnaval van Aalst te kunnen dragen.

Maar Aalst is voor mij zoveel meer dan Carnaval alleen, Aalst is vandaag een centrumstad die dringend uit de impasse moet en zich verder moet ontwikkelen als dé 2de stad van Oost-Vlaanderen.

Een stad die volop de Economische kaart trekt met doel voldoende werkgelegenheid te creëren, een stad die inzet op verdere vernieuwing van het straatbeeld en die over de partijgrenzen heen er terug een bereikbare stad van maakt.

Een stad die een sterk ecologisch beleid voert en een correct en haalbaar migratiebeleid verkiest.

Een stad die de middenstanders hoog in het vaandel draagt, maar ook een stad die oog heeft voor de deelgemeenten en voldoende sport en recreatiemogelijkheden biedt, waarvan de uitbreiding van het stedelijk zwembad voor mij een grote must is.

Kortom een stad waar het voor elke Aalstenaar aangenaam is om te wonen werken en te winkelen.

Het is voor mij mijn 2de deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen, 6 jaar geleden haalde ik als nieuweling in de politiek vanop de 35ste plaats 687 stemmen.

Dankzij deze uitslag heb ik mij volop kunnen opwerken binnen de partij. Als 5de opvolger kreeg ik immers de kans om de fracties op te volgen, te zetelen in de Middenstandsraad, de raad van bestuur van Cultuurcentrum De Werf en VZW BEA (Beheer Energie Aalst).

Ook ben ik reeds 4 jaar voorzitter van Jong VLD Aalst waarmee we op een correcte manier steeds druk gezet hebben op het Aalsterse beleid. Denken we maar aan ons pleidooi voor de invoer van de camera’s, het creëren van een facebookpagina door de stad, onze enquête inzake het crematorium, ons aangetekend schrijven betreft de realisatie fietsenstalling station, enz.

Op 14 oktober vind ik dan ook dat de tijd rijp is om uit de 2de lijn te stappen en mee een proactief beleid te gaan voeren op de eerste lijn.

Vanop de 10de plaats op de Aalsterse Open VLD lijst steekt deze “Van den Neste” zijn ambitie niet weg. En wil ik mij dus mee voluit inzetten om van Aalst opnieuw de stad te maken die het verdient.

Ik hoop dan ook op 14 oktober op jullie steun te mogen rekenen.

Kies een Van den Neste, zeker niet de beste, maar wel met inzet en een doel.

 Bart Van den Neste

Voorzitter Jong VLD Aalst

10de plaats voor de Gemeenteraad op de Open VLD lijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here