Herzele, Sportraad organiseert de jaarlijkse SPORTAVOND in de Steenoven

Op vrijdag 07 december 2012 organiseert de gemeentelijke Sportraad de jaarlijkse SPORTAVOND in de Steenoven.

Oproep Herzeelse sportkampioenen

Elke inwoner van Herzele die een officiële kampioenstitel behaalde tijdens het seizoen 2011-2012 en personen die een uitzonderlijke sportprestatie geleverd hebben (eenmalige huldiging), worden verzocht zich kenbaar te maken bij het gemeentebestuur.

Dit kan tot uiterlijk 01 november door de sportdienst telefonisch of via e-mail (zie onderstaande contactgegevens) op de hoogte te brengen. Een huldiging als kampioen kan enkel als de titel over een officieel kampioenschap gaat georganiseerd door een sportfederatie d.w.z. dat clubkampioenschappen niet in aanmerking komen.

Kandidaturen na 01 november ingediend, komen niet meer in aanmerking.

Oproep sportverenigingen voor sportquiz
Tijdens de sportavond wordt een sportquiz georganiseerd waaraan uitsluitend Herzeelse sportverenigingen kunnen deelnemen. Elke erkende sportclub kan een ploeg van 3 personen afvaardigen om deel te nemen. Deze mensen hoeven niet echt lid te zijn van de vereniging maar zij nemen deel namens de sportvereniging en het eventuele prijzengeld zal op rekening van de sportclub gestort worden. Verenigingen die geïnteresseerd zijn, kunnen tot uiterlijk 30 november een ploeg inschrijven op de Sportdienst. Het aantal ploegen is beperkt. sport@herzele.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here