Knokke: Eenmanspartij tegen graaf Goliath Lippens

Op de valreep voor de verkiezingen willen we jullie de 23-jarige Jasper Waeghe, de lijsttrekker en tevens ook lijstduwer van het TEAM WAEGHE voorstellen.

Jasper leerde de politiek van zijn grootvader die aan de wieg stond van Agalev en lid was van het ACV in Knokke-Heist. Jasper woont in Knokke-Heist en loopt school aan de Katholieke Universiteit Leuven. Door de herexamens kon Jasper niet onmiddellijk beginnen aan zijn politieke carrière, maar nu alles in kannen en kruiken is gaat de jongeman in rechte lijn naar de verkiezingen. Het is niet gemakkelijk op te boksen tegen grote mannen zoals als graaf Maurice Lippens, maar iedereen moet klein beginnen zegt de vastbesloten jongeman.

Beste inwoner van Knokke-Heist,
Wanneer u op 14 oktober naar de stembus trekt, hebt u naast de traditionele partijen, de keuze voor een nieuw politiek initiatief, namelijk TEAM WAEGHE. Deze lijst bevat één kandidaat, namelijk mezelf, Jasper Waeghe. Vermits ik het niet eens ben met het beleid van het huidige gemeentebestuur omtrent enkele onderwerpen die me nauw aan het hart liggen, stel ik mij kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Mijn programma bestaat uit enkele thema’s, problemen en maatregelen die de komende zes jaar van prioritair belang zijn en waarvan de aanpak de toekomst van Knokke-Heist dusdanig zal bepalen.

Ik pleit ondermeer voor:
1. Goedkoper wonen voor Knokke-Heistenaars
2. Een doordacht mobiliteitsbeleid (oa een beter parkeerbeleid en meer verkeersveiligheid).
3. Meer aandacht voor de lokale horeca en kleinhandel

De concrete uitwerking van mijn programma vinden jullie op deze webstek terug:
https://dl.dropbox.com/u/3781137/Programma-Team-Waeghe.pdf

Aarzel dus niet. Kies voor de verjonging van het verouderde gemeentebestuur, denk aan uw en onze toekomst en stem op zondag 14 oktober voor Team Waeghe!

Jasper Waeghe
Lijsttrekker TEAM WAEGHE
Gemeenteraadsverkiezingen 2012
Facebook www.facebook.com/teamwaeghe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here