Halloween op zijn Oilsjters

Wie eens op zijn Oilsjters wil fuiven moet niet lang meer wachten. De jeugdcultuurorganisatie Rock ’n Load Concerts vzw en Jeugdhuis Ypsilon organiseren
op woensdag 31 oktober 2012 in ’t Kapelleke in Aalst een derde editie van Skalloween. Vanaf de vooravond tot middernacht trompetteren 4 skagroepen de pannen van het dak, waarna vrolijke Balkantunes en gekke outfits zorgen voor een ludieke afterparty.

De organisatie wil jongeren en jongvolwassenen uit groot Aalst en de omliggende regio op Halloween een alternatief bieden voor doorsnee fuiven en feesten. Dat verwezenlijken ze aan democratische prijzen. Dit jaar wist Rock ’n Load Concerts skapionier Mark Foggo te strikken. Toch typeert het hen zowel oude rotten als beginnende bands de kans te geven zich te ontplooien.

“ Skalloween is een festival voor iedereen. We programmeren een licht alternatieve muziekstijl maar blijven toch toegankelijk”, zegt Niels Govaert van Rock ’n Load Concerts. Na twee succesvolle edities werd duidelijk dat het minifestival een blijver is.

Skalloween op woensdag 31 oktober 2012 in ’t Kapelleke, Aalst.
Deuren 19 uur Eerste band 19.45 uur VVK 5 euro ADK 8 euro.
Leuk detail : Naar goede gewoonte valt het best verklede feestbeest in de prijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here