Inwoners Big Brother hebben geen schaamtegevoel

Alles open en bloot, zo start Kanaal 2 met de vijfde reeks van Big Brother. Presentatoren Walter Grootaers en Sandrine zijn de presentators van dienst die Big Brother 7 dagen op 7 ondersteunen. Na twee jaar afwezigheid op het Vlaamse scherm is Big Brother terug maar voor velen is de grens overschreden. De reeks heet niets voor niets 'zero privacy', en dat wordt letterlijk genomen schrijft Het Laatste Nieuws, de bewoners zijn uit alle hoeken van het huis op te merken via de vele camera's die door het doorschijnend glas de 12 deelnemers dan ook géén privacy meer gunnen.

Het is niet te geloven wie allemaal in het huis zit. Buiten een stripster, een seropositieve twintiger en een zeven maanden zwangere vrouw komt nu ook nog de vroegere inrichter van Mister Antwerp in het spel. Waar blijven ze het halen. Psychologen zeggen dat het niet ondenkbaar is dat kandidaten vroeg of laat met blijvende psychologische problemen zullen kampen nadat ze het huis hebben verlaten.

Update: In Het Laatste Nieuws reageerde een gedupeerde finalist Maxime De Laender "Ik vind het kras dat KANAALTWEE een crimineel in het BB-huis de grote Jan laat uithangen."

Meer verhalen Big Brother:
www.zattevrienden.be
www.hln.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here