De Brievenbus 14/10: Michel De Gols (Open VLD)

Beste vrienden
Beste Aalstenaar

Laat ik maar met de deur in huis vallen. Als ik u schrijf is het omdat we op 14 oktober naar de stembus gaan voor een nieuwe gemeenteraad. Sorry dat ik u even stoor…

… ik, Michel De Gols, ben de vrucht van een stevige sociaal-liberale boom. Me inzetten voor de mensen kreeg ik met de paplepel ingegoten. Ik deed dat de laatste zes jaar, zoals al die jaren er voor,met hart én ziel. Dit met uw steun. Ik ben fier dat ik een kind ben van het sociaal-liberalisme zo eigen aan onze Denderstreek. Dankbaar om zoveel dat ik dagelijks terugkrijg van mijn stadsgenoten, van de mensen uit de regio en de provincie, waar ik een stuwende kracht ben binnen het liberalisme in tal van nevenorganisaties.

… ik, Michel De Gols, Fractievoorzitter van Open VLD in het OCMW. Op een positieve opbouwende wijze heb ik samengewerkt met de collega’s van de meerderheid, steeds met een luisterend oor naar de oppositie. Wij hebben in het OCMW geen ‘spelletjes gespeeld’. Steeds stond de mens centraal. Steeds zochten we naar de beste oplossing voor Aalst. Steeds voor ogen om de mensen te helpen, maar ze ook leren opkomen voor zichzelf. Streng, maar rechtvaardig. Ben ik fout als ik het ‘voor wat, hoort wat’-principe huldigde?

Weet je, ik ben fier dat ik mee de fundamenten mocht leggen voor een hedendaags OCMW van Aalst, de 21ste eeuw waardig. De komende zes jaar zullen buitengewoon belangrijk zijn, als de nieuwe woonzorgcentra opengaan, maar ook, hoe we ons als stad én OCMW opstellen ten opzichte van de evoluties in deze maatschappij. Aalst heeft net nú raadsleden nodig met ervaring, inzicht, dossierkennis. Raadsleden die een rechtvaardig beleid voeren, waar de Aalstenaars beter van worden. U en ik.

Graag wil ik nog zes jaar mijn ervaring, mijn dossierkennis, mijn sociaal-liberaal inzicht inzetten in de plaatselijke beleidsorganen. Mag ik daarvoor op uw steun rekenen?
Samen gaan we er voor, als u dat wil!

Michel De Gols, 39ste kandidaat, Open VLD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here