de brievenbus 14/10: Caroline De Meerleer. (N-VA)

Beste Aalstenaar,

6u30, de wekker loopt af. Wassen, kleden, vlug ontbijten, de boterhammen smeren en de deur dichttrekken. Een nieuwe werkdag biedt zich aan. File op de Aalsterse “ring”, kinderen die niet naar school willen en de trein naar Brussel die vertraging heeft. De ergernissen stapelen zich al op en de
dag moet nog beginnen.

Na een lange werkdag kom je pas om 17u30 terug thuis en wacht het huishouden vol ongeduld. Voor je het beseft is het 21u, plof je in de zetel en wordt de TV je beste vriend. Dat is ons leven!

En toch voelen we soms een zekere drang naar een nieuwe uitdaging. Iets waar je je tanden in kan zetten en 200% gemotiveerd voor bent. Wel, dat is mij eind vorig jaar overkomen.

Mijn nieuwe uitdaging is duidelijk. Als kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen streef ik ernaar dat elke Aalstenaar terug met een fier, veilig en tevreden gevoel in zijn of haar stad mag vertoeven. Dit kan alleen als er een eendrachtig beleid wordt gevoerd waarin de belangen van alle inwoners behartigd worden! Dát moet de kerntaak van het stadsbestuur zijn.

De laatste maanden ben ik veel op pad geweest en heb ik mij een beeld kunnen vormen van wat onze inwoners nu echt willen. Of het nu avondmarkten betreft, den Okapi of den Eendracht, Cirk, ’t Criterium of Carnaval, het draait steeds om hetzelfde: plezier, vertier en een goei pint bier. Waarom ons anders voordoen als we zijn? Aalst is authentiek en zo moeten we het houden.

Daarenboven mogen we niet blind zijn voor de problemen waarmee ons Oilsjt tegenwoordig geconfronteerd wordt. De realiteit is dat er een onveiligheidsgevoel bestaat, Aalst een voorstad van Brussel aan het worden is en zo haar aantrekkingskracht inzake toerisme en economie verliest.
De Aalstenaars zijn ontevreden, met recht en rede!

Daarom moet Aalst de spreekwoordelijke “kracht van verandering” een kans geven. De 6 punten die u op de bijgevoegde postkaart terugvindt, zijn mijn persoonlijke streefdoelen teneinde onze stad leefbaar en aangenaam te houden. Om dit te kunnen realiseren hoop ik op uw steun en vraag ik u in het stemhokje de 8 stappen naar verandering in Aalst te willen volgen.
“Aalst tesaumen” is geen holle slogan, samen kunnen we het tij doen keren!

Met authentieke Aalsterse groeten,

Caroline De Meerleer.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here