Willy Michiels (CL-VLD) niet rancuneus naar lijst ‘Open en Liberaal’

Haaltert (redactie/mas) In een brief aan alle inwoners van groot-Haaltert legt Willy Michiels, lijsttrekker van de Centrumlijst-VLD aan al de inwoners uit waarom hij met de naam CL-VLD naar de kiezer trekt. Met de steun van Alexander De Croo.

“Toen onze Centrumlijst destijds deelnam aan de verruimingsoperatie van Guy Verhofstadt is het voor ons steeds de bedoeling geweest toe te treden tot een partij die open stond voor alle inwoners waarbij de indruk niet alleen lag op een partijkleur.” aldus Willy Michiels.

“Onze inwoners hebben dit duidelijk weten te appreciĆ«ren door van onze partij de grootste meerderheidspartij te maken van onze mooie gemeente…” aldus de lijsttrekker.

“Het ontstaan van de scheurlijst “Open en Liberaal” zal ontegensprekelijk schade toebrengen aan onze Centrumlijst-VLD maar wij vertrouwen erop dat deze naamswijziging voor veel inwoners een duidelijk signaal is dat alle inwoners bij ons welkom zijn, dat wij op de stem van iedereen rekenen om ons verder te steunen in ons streven om van Haaltert een gemeente te maken waar het goed leven is voor allen.”

De lijsttrekker van “Open en Liberaal” liet op 31 augustus in het Nieuwsblad optekenen: “Ondanks alles ben ik ervan overtuigd dat Willy Michiels de beste burgemeester is die Haaltert zich kan wensen.”

Soms is politiek moeilijk te vatten, waarom mensen uit elkaar…

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here