Nieuwkomers 14/10: Anja De Bundel (SP.A)

Aalst (redactie/mas) Ze is niet alleen de immer charmante directrice van de Horizon in Aalst, ze is ook kandidate op de sp.a lijst. Op de 8ste plaats. 

Als schooldirectrice is werken met jongeren en kinderen haar passie. Voor Anja hebben kinderen de toekomst. “Zij dragen de kansen van de stad van morgen in zich. Dus moet je ze koesteren.” vertelt ze terwijl we de Horizon verlaten.

“Door kinderen ruimte te geven om zich te ontwikkelen, door te bouwen aan een stad waarin ze zich veilig, vrij en kind kunnen en mogen voelen, krijgen we een aangenaam Aalst” weet Anja. Je voelt zo haar energie opborrelen.

“Voor Anja is een beslissing alleen zinvol, als ze in samenspraak wordt genomen. Niet de structuren, maar de mensen maken het verschil.” Ook in de politiek wil ik daar voor gaan. Maar over ‘haar’ kinderen en het onderwijs kan ze uren praten. Dat beloofd als ze ooit in een commissie Onderwijs terecht komt…

Anja De Bundel zou een verrijking zijn in de gemeenteraad. Een kandidate wiens inzet en engagement haar typeren. Van op 8 is dat mogelijk.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here