Prins Carnaval 2006 begroet Doga's nieuwe cantinière

Carnaval Aalst is weer gestart, traditiegetrouw werd zaterdag na de carnavalsraadszitting omstreeks 19.30 uur een muzikale optocht gehouden door de harmonie Doga. De prominenten zoals de nieuws Prins Carnaval 2006 Picqueur, Keizer Kamiel, De Kamillekes, de adviesraad Feestcomité, leden van het college van burgemeester en schepenen en gemeenteraadsleden werden begeleid naar het Onthaalcomplex aan de Keizershallen waar Doga haar nieuwe cantinière voorstelde aan het brede publiek.

De voorzitster van Doga, Marleen Geerts gaf een speecht rechtuit het hart waarna ze enkele cantinières en ook de burgemeester van Aalst Annie De Maght aan het woord liet. Dit jaar viel de eer te beurt aan Jasmien Cleemput. Zij werd de nieuwe cantinière voor 2006. Veronik Bombeeck gaf het traditionele tonnetje door aan Jasmien en is nu zelf Cantinière voor het leven. Vandaag heeft Doga al vele cantinières, waaronder ook de burgemeester Annie De Maght die reeds cantinière is sinds 1980.

Tot slot ging de optocht richting grote markt waar nog doorgefeest werd in de Graaf van Egmond waar Jasmien Cleemput haar titel en het origineel dranktonnetje in ontvangst mocht nemen uit de handen van Marleen Geerts.

De Koninklijke harmonie De Oude Garde, kortweg K.H. DOGA, is de oudste muziekmaatschappij van de Stad Aalst, en één van de oudste van België. www.doga.be

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/doga25/belgd2.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/doga25/belgd3.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/doga25/belgd4.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/doga25/belgd5.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/doga25/belgd6.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/doga25/belgd7.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/doga25/belgd8.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/doga25/belgd9.jpg[/img]

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/doga25/belgd10.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here