De heren van Jaggle.nl staan in vuur en vlam

De heren van Jaggle.nl staan binnenkort op de tweede plaats. Op hun website is te lezen dat ze vanaf vandaag een nieuwe gastlogger bij krijgen. Het is niemand minder dan Klarissa Patijn die het Jaggleteam komt versterken. Om haar te verwelkomen hebben de heren hun site aangepast en prijkt er nu een foto van Klarissa op de hoofding. Volgens het contact met een medewerker van Jaggle zouden ze haar niks voorkauwen. Met andere woorden ze mag schrijven wat ze wil. De heren van hun kant zitten reeds met korte broek en bloot bovenlijf achter hun computer om hun verhitte hormonen af te koelen.

Alleskunner en nationale bekendheid Klarissa Patijn (vooral onder internettend Nederland) heeft in samenspraak met haar manager Raymond van der Velden zich als "vast gezicht" van Jaggle.nl zich aan deze site verbonden. Naast deze fysieke bijdrage zal Klarissa zelf ook stukjes schrijven over het wel en wee in haar glanzende turbocarrière.

United Personalities (de agency van Raymond van der Velden) vertegenwoordigt meer bekende namen zoals Maureen du Toit, Rob Geus, Jimmy Geduld, Sander Foppele en vele andere. Langs deze weg willen we Klarissa veel succes toewensen en kijken uit naar haar eerste post. www.jaggle.nl

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/jagglecl.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here