Met Skype-adapter internetbellen via een gewone telefoon

Met een gewone telefoon en de Skype-adapter is het mogelijk te bellen via IP zonder computer op te starten – D-Link, wereldwijd leverancier van netwerkapparatuur en communicatie -technologie, maakt Skype-bellen via de gewone, vaste telefoon mogelijk. De DPH-50U, een USB-adapter voor Skype, zorgt ervoor dat gebruikers maximaal kunnen profiteren van de Skype-diensten voor internettelefonie. Dit alles zonder de pc te hoeven opstarten.

Met de D-Link DPH-50U is een traditioneel telefoontoestel of een draadloze DECT-telefoon te gebruiken om goedkoper te telefoneren via Skype. Dankzij de adapter is het telefoontoestel behalve voor telefoongesprekken binnen het traditionele telefoonnetwerk ook te gebruiken voor Skype-gesprekken. Met deze adapter is het mogelijk gesprekken te voeren van computer naar computer, van computer naar telefoon en van telefoon naar telefoon. Daar komt bij dat het D-Link-product de stemkwaliteit van de gesprekken via Skype sterk verbetert. De DPH-50U maakt het ook mogelijk de ingebouwde functies van het telefoontoestel te gebruiken, waaronder snelkiezen, redial, mute en bellersidentificatie.

"De DPH-50U Skype USB-telefoonadapter biedt gebruikers meer flexibiliteit en mobiliteit. Ze kunnen hetzelfde telefoontoestel gebruiken voor zowel traditionele als Skype-oproepen. Doordat het niet meer nodig is een koptelefoon op te zetten, zijn ze niet langer gebonden aan hun pc tijdens het telefoneren. Bovendien zijn Skype-oproepen door te schakelen naar een gsm", zegt Eric Marchal, District Manager Benelux bij D-Link.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/dlinks.jpg[/img]

Gebruikers kunnen met de DPH-50U: telefoongesprekken opnemen op de harde schijf van de computer; gratis bellen naar andere Skype-gebruikers over de gehele wereld; overschakelen van het ene gesprek naar het andere, conference calls voeren en oproepen doorschakelen; Skype-gesprekken doorsturen naar elke andere telefoon; vanaf het bestaande telefoontoestel contactenlijsten in Skype beheren; zien wanneer het gesprek een gewoon of een Skype-gesprek is; tegen lage kosten internationale nummers bellen met een gsm; in het buitenland gesprekken voeren met het thuisland. Dit is mogelijk door van 'Skype naar Skype' te bellen naar de computer waarop de DPH-50U is aangesloten.

De prijs en beschikbaarheid van de D-Link DPH-50U zal ongeveer in de winkels voor 50 euro exclusief BTW verkocht worden tegen eind februari 2006. www.dlink.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here