Met Skype-adapter internetbellen via een gewone telefoon

Met een gewone telefoon en de Skype-adapter is het mogelijk te bellen via IP zonder computer op te starten – D-Link, wereldwijd leverancier van netwerkapparatuur en communicatie -technologie, maakt Skype-bellen via de gewone, vaste telefoon mogelijk. De DPH-50U, een USB-adapter voor Skype, zorgt ervoor dat gebruikers maximaal kunnen profiteren van de Skype-diensten voor internettelefonie. Dit alles zonder de pc te hoeven opstarten.

Met de D-Link DPH-50U is een traditioneel telefoontoestel of een draadloze DECT-telefoon te gebruiken om goedkoper te telefoneren via Skype. Dankzij de adapter is het telefoontoestel behalve voor telefoongesprekken binnen het traditionele telefoonnetwerk ook te gebruiken voor Skype-gesprekken. Met deze adapter is het mogelijk gesprekken te voeren van computer naar computer, van computer naar telefoon en van telefoon naar telefoon. Daar komt bij dat het D-Link-product de stemkwaliteit van de gesprekken via Skype sterk verbetert. De DPH-50U maakt het ook mogelijk de ingebouwde functies van het telefoontoestel te gebruiken, waaronder snelkiezen, redial, mute en bellersidentificatie.

"De DPH-50U Skype USB-telefoonadapter biedt gebruikers meer flexibiliteit en mobiliteit. Ze kunnen hetzelfde telefoontoestel gebruiken voor zowel traditionele als Skype-oproepen. Doordat het niet meer nodig is een koptelefoon op te zetten, zijn ze niet langer gebonden aan hun pc tijdens het telefoneren. Bovendien zijn Skype-oproepen door te schakelen naar een gsm", zegt Eric Marchal, District Manager Benelux bij D-Link.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/dlinks.jpg[/img]

Gebruikers kunnen met de DPH-50U: telefoongesprekken opnemen op de harde schijf van de computer; gratis bellen naar andere Skype-gebruikers over de gehele wereld; overschakelen van het ene gesprek naar het andere, conference calls voeren en oproepen doorschakelen; Skype-gesprekken doorsturen naar elke andere telefoon; vanaf het bestaande telefoontoestel contactenlijsten in Skype beheren; zien wanneer het gesprek een gewoon of een Skype-gesprek is; tegen lage kosten internationale nummers bellen met een gsm; in het buitenland gesprekken voeren met het thuisland. Dit is mogelijk door van 'Skype naar Skype' te bellen naar de computer waarop de DPH-50U is aangesloten.

De prijs en beschikbaarheid van de D-Link DPH-50U zal ongeveer in de winkels voor 50 euro exclusief BTW verkocht worden tegen eind februari 2006. www.dlink.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER