De Schutter Cyriel wil Haaltert niet ruilen

Wie is hij? Wat doet hij? en wat drijft hem ?

De Schutter, geboren en getogen Haalteraar uit het” gat van den briel” voelt zich als een vis in het water in zijn landelijke gemeente. Haaltert zou hij voor geen geld ter wereld willen ruilen. Een wandeling, fietstocht door Haaltert en de deelgemeenten met af en toe een cafébezoek is een wekelijks gebeuren om dicht bij de natuur en de mensen te staan.

Eerlijkheid, openheid draagt Cyriel hoog in zijn vaandel, vandaar dat transparantie noodzakelijk is in alles wat hij doet. Als gewezen diensthoofd verpleging in het ASZ moet je wel transparant en eerlijk zijn zegt De Schutter Cyriel. Steeds heb ik mij jaren ingezet voor alle patiënten, bezoekers en personeelsleden. Ik behandelde iedereen gelijk en met veel zorg.

“Nu met de pensioenleeftijd wat meer tijd is vrijgekomen wil ik dit vertalen in politieke dienstbaarheid naar alle inwoners. De Schutter Cyriel is lijstduwer voor de N-VA Groot Haaltert.

Mijn aandacht gaat naar de jeugd, gezinnen en ouderen. Zorgen voor een degelijk uitgebouwd zorgnetwerk; kwalitatieve kinderopvang en het versterken van het sociaal weefsel Als bestuurslid van het Bruulcomité en Feestcomité hebben wij samen al heel wat realisaties tot een goed einde gebracht.” Zegt Cyriel De Schutter.

De restauratie met buurtbewoners van de Sint Jozefkapel en Sint Annakapel op het Bruulplein. De jaarlijkse kerstversiering in het dorp, het organiseren van tentoonstellingen van plaatselijke kunstenaars waaronder Frans Coppens Gerard Van Impe Pascal Van Den Steen en anderen, een kanttentoonsteling enz… zijn projecten waar ik graag aan meewerk want cultuur in de ruime zin van het woord brengt mensen dichter bij elkaar.

We gaven Cyriel enkele stopwoordjes en mocht zijn mening in het kort formuleren:
Cultuur: Voor iedereen
Haaltert: Groot Haaltert
Jeugd: Toekomst
Vandaag of morgen: Nu
Streng of rechtvaardig: correct
Kop of staart: Benen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here