VDAB zet 50+ in de kijker.

Gent. (redactie/mas) In 2009, 2010 en 2011 organiseerde de VDAB in het najaar telkens een werkweek. Ook in oktober 2012 is er opnieuw een werkweek: die vindt plaats van dinsdag 9 oktober tot en met donderdag 18 oktober 2012. Dit jaar loopt de werkweek gelijktijdig met de Semaine de l’Emploi van Le Forem. We laten dit gelijktijdig lopen om meer ruchtbaarheid te geven aan de beide initiatieven.

In het concept van de werkweek staat de klant centraal. We willen inspelen op de behoeftes van onze klanten: werkgevers, werkzoekenden en werknemers. We brengen tijdens de werkweek een positief verhaal: voor al onze klanten zijn er heel wat kansen op de arbeidsmarkt. Iedere provincie organiseert tijdens de werkweek een aantal activiteiten, die rekening houden met de noden van en de niches in de lokale arbeidsmarkt.

Het centrale thema voor de werkweek 2012 is het invullen van vacatures met extra aandacht voor 50+.

Jobbeurs KAA Gent op 10 oktober GENT

Op woensdag 10 oktober 2012 van 13 tot 17.30uur organiseert VDAB in samenwerking met Stad Gent en KAA Gent een jobbeurs in de business seats van KAA Gent. Op deze beurs bieden wij de bedrijven een platform om rechtstreeks in contact te komen met mensen dieeen nieuwe of andere baan zoeken. Voor wie? Werkgevers, werknemers of werkzoekenden
Waar? KAA Gent, Bruiloftstraat 42, 9050 Gentbrugge. Ingang Jules Ottenstadion, tribune 3, business seats, 1ste verdieping.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here