Nieuwkomers 14/10: Marie-Claire Verschuere (N-VA)

Aalst (redactie/mas)  “Even dacht ik niet thuis te horen in de categorie “nieuwkomers” maar aangezien er niks is voorzien voor “laatbloeiers”, wil ik me toch even voorstellen.” vertelt MArie-Claire Verschuere. Eén van de gezllige madammen op de Aalsterse N-VA-lijst.

“Als ik zeg, moeder van Barbie en Greg, zal er bij velen onder jullie al een belletje rinkelen.” Ring. Ring.

“Ik ben ambtenaar bij de FOD Financiën op de Graanmarkt en sta al 35 jaar in dienst van de Aalsterse belastingbetaler. Politiek heeft me altijd geboeid en door tragische familiale omstandigheden is er meer tijd vrijgekomen om me er daadwerkelijk ook zelf mee bezig te houden.” vertelt Marie-Claire.

“Waarom?” wil ik weten. Ja, zo is de pers. “Heel eenvoudig , mijn enig doel is mee te kunnen werken aan “een beter Aalst voor elke Aalstenaar”. Ons N-VA programma sluit volledig aan met wat ik zie wat er in mijn stad moet
veranderen. En mijn verbondenheid met Aalst is zeer groot, Oiljst “stad van men droeimen”.”

Marie-Claire is geboren en getogen in Aalst, 22 jaar in Aalst zelf, langs de rechteroever, om nadien, en tot op de dag van vandaag, neer te strijken in het landelijke Herdersem. Eén tak van de familie brengt haar al in het Aalst van de achttiende eeuw, en vermoedelijk nog verder….

“Mijn voornaamste hobby is tuinieren zodat het buiten kijf staat dat een groener Aalst ook een belangrijk punt is voor mij. Ik stoor me tevens mateloos aan sluikstorten, zwerfvuil,verwaarloosde bermen…”

Als ze begint te vertellen is ze niet te stoppen: “Tijd voor verandering is aangebroken Ik stel me volledig ten dienste van elke Aalstenaar en zal, indien ik hiervoor de bevoegdheid zou krijgen, dialoog helpen voeren omtrent allerhande problemen, hoe netelig deze ook mogen zijn.”

Voor een “veilig en proper Aalst” is haar slogan. Ze hoopt dat Aalst een stad blijft waar men Nederlands spreekt en ruimte geeft aan jonge ondernemers. “Als natuurliefhebber hoop ik tevens dat de nodige aandacht zal besteed worden aan een groener Aalst. De kans te krijgen om oplossingen te bieden, zowel aan algemene pijnpunten als aan persoonsgebonden problemen is mijn streefdoel.”

Marie-Claire Verschuere staat op 26, op de N-VA-lijst Aalst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here