Overnachten op een voormalig Cruiseschip.

Aalst (redactie/mas) De ss Rotterdam was een prestigieus cruiseschip van de Holland Amerika Lijn. Nu ligt dit schitterende schip permanent aan de kade en kunt u er overnachten. Uw kamer is voorzien van een douche, toilet, telefoon, internet, flatscreen tv, bureau, kluisje, minibar en airconditioning. Proef de sfeer van weleer en ga  architectuur bekijken en winkelen in het kosmopolitische Rotterdam!

De ss Rotterdam was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn en heeft tussen de jaren 1959-2000 vele wereldreizen en cruises gemaakt. De permanente ligplaats aan het 3e Katendrechtse Hoofd is een echte “eye catcher” vanaf het water of de Erasmusbrug, met op de kade 600 parkeerplaatsen. De hotelkamers op 4-sterren niveau zijn herkenbaar aan de ontwerpstijl uit de jaren ’50, waarin verschillende originele elementen bewaard zijn gebleven. Slapen aan boord, betekent uw eigen horizon verkennen, uw blik verruimen en u een kosmopoliet voelen in Rotterdam. Kortom, werelds overnachten!

Rotterdam heeft vele gezichten, maar is vooral bekend om z’n architectuur, z’n bruggen en prachtige skyline. Ook de haven, die beschouwd wordt als één van de grootste van de wereld, is enorm belangrijk voor de stad. Met een rondvaart kunt u met eigen ogen zien hoe groot deze haven is. Het pittoreske Delfshaven, met haar monumentale panden, laat u zien hoe de haven er vroeger uit zag. Het centrum van Rotterdam heeft vele winkelstraten, waarvan de Koopgoot de bekendste is. Overige hotspots in Rotterdam zijn de Kubuswoningen, het Museum Boijmans-van Beuningen en de Euromast, waar van u een spectaculair uitzicht over de hele omgeving kunt genieten. De in 1996 gebouwde Erasmusbrug is eveneens een markante plaats voor de stad, dat gedomineerd wordt door de vele architecturale hoogtepunten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here