Liz McClarnon nieuwste single Woman in love

De naam Liz McClarnon zal misschien niet meteen een belletje laten rinkelen maar als we zeggen dat Liz samen met Jenny Frost en Natasha Hamilton de meidengroep 'Atomic Kitten' vormt, dan weet je meteen dat we hier spreken over een goodlooking-multi-getallenteerde wereldmadam.

Elizabeth Margereth McClarnon – Liz voor de vrienden – werd geboren op 10 april 1981 in het Engelse Liverpool. Na haar middelbare school wou Liz aanvankelijk rechten gaan studeren maar haar muziekleraar was danig onder de indruk van haar talent dat ze werd ingeschreven voor een auditie van een nieuwe meidenband. Andy McCluskey was onder de indruk en begon Liz in 1997 mee van bij de start aan het Atomic Kitten verhaal. Niet alleen was ze zangeres bij de groep, ze schreef ook mee aan het repertoire. Ht hitpalmares van Atomic Kitten is uitgegroeid tot één groot succesverhaal. Nummers als 'Right now', 'Whole Again', 'You are', 'It's ok!', 'Be with you' en 'Eternal Flame' zijn slechts enkele voorbeelden van hitparade knallers. Sinds vorig jaar heeft Atomic Kitten zichzelf een adempauze voorgeschreven en dus was/is het de hoogste tijd om het solo-materiaal van Liz McClarnon voor te stellen.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/lizze01.jpg[/img]

'Woman in love' was een gigantische hit voor diva Barbara Streisand in 1980. Het nummer werd destijds geschreven door Bee Gee Robin Gibb en 16 jaar later is hij opnieuw verantwoordelijk voor de productie van het nummer in de versie van Liz McClarnon. Het Engelse label All Around The World verwacht dan ook een groot hitsucces voor 'Woman in Love' en de eerste prognoses zien er bijzonder goed uit.

In de UK Mid Week (chartlijst voor nu zondag) zou 'Woman in Love' van Liz McClarnon onmiddellijk in de TOP 10 binnen komen. De videoclip van het nummer is bijzonder goed onthaald en de doortocht van Liz in de Britse Top Of The Pops is ook niet onopgemerkt voorbij gegaan.

De videoclip van 'Woman in love' brengt het verhaal van Liz op haar appartement in Manhatten. In werkelijkheid is de clip gedraaid in Liverpool, op een vollemaans nacht met haar verloofde, die haar een aanzoek doet. Hij wordt vermoord en zij treurt om haar verlies.

Wie niet kan wachten om de clip te bekijken surft nu alvast naar www.aatw.com

De single van Liz McClarnon en 'Woman in love' komt over 3 weken uit in België. Een tophit voorspellen we alvast bij deze!

De officiële website: www.lizmcclarnonofficial.com

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/lizze02.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here