Opnieuw een verkiezingsbord van Joke De Swaef in brand gestoken

Dit weekend werd voor de 4de keer een verkiezingsbord van mij door onbekenden in brand gestoken.

Voor de 2de keer op de Blekte waar het bord stond opgesteld en reeds al eens in brand werd gestoken aan het fietspad richting Aalst.

Een eerste bord moest eraan geloven half augustus. Er volgden nog andere borden de weekends er op. De brandstichtingen gebeuren telkens bij nacht in de weekends. Al van de eerste maal heb ik klacht neergelegd bij de politie. Inmiddels zijn er dus al verschillende klachten tegen onbekenden.

Uiteraard is het niet prettig om op deze manier geviseerd te worden. Niet alleen is er de persoonlijke schade, maar ook in mijn omgeving, bij familie en vrienden, neemt de ongerustheid met de dag toe. Maar laat het meteen ook duidelijk zijn : deze gebeurtenissen kunnen mijn inzet als voorzitter van Open VLD en als kandidaat voor de komende verkiezingen niet temperen. Integendeel ze kunnen mijn overtuiging enkel maar meer doen oplaaien. Al wil ik er toch aan toevoegen : politiek wil ik wel een vlam zijn, maar ik ben geen Jeanne d’Arc. Nog minder zal ik mezelf verbranden, niettegenstaande ik zonder omweg naar mijn doel ga.

Joke De Swaef, Voorzitter Open VLD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here