N-VA Aalst heeft een wonderwapen

Na vier avonden debatten (het ene al wat verhitter dan het andere) te hebben bijgewoond, gaan we deze avond tijd maken voor een ontspannen en luchtige campagneactie met de N-VA vrouwen. Christoph D’Haese blijft thuis, hij zal de kindjes wel opvangen, zegt Marie-Claire Verschuere tegen onze redactie.

Wij willen met onze ludieke actie benadrukken dat we als één man (vrouw in dit geval) achter onze lijsttrekker en alle andere kandidaten staan en dat ook wij, als vrouwen, als één team, schouder aan schouder, de streep van 14 oktober gaan bereiken. We willen eveneens benadrukken dat wij, vrouwen, geen “opvulling” zijn, maar evenwaardige kandidaten. Onze ploeg is zéér evenwichtig samengesteld, elkeen met een eigen achtergrond, interesses en specifieke bekwaamheden.

De kiesstrijd in Aalst is bijzonder spannend. Elke stem telt. Wij zijn het wonderwapen van de N-VA. We zijn er zeker van dat we vanavond nog enkele vrouwelijke kiezers kunnen overtuigen, maar ongetwijfeld ook verschillende mannen. We kunnen ons niet voorstellen dat er mannen zijn die aan onze charmante verschijning zullen kunnen weerstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here