Geef om Haar – Think-Pink bus wacht in Gent

De Pantene Geef om Haar-actie, in samenwerking met Think-Pink, is opnieuw van start gegaan voor haar 4de editie. Geef om Haar wil vrouwen met borstkanker financieel en emotioneel steunen door hen dat tikkeltje meer zelfvertrouwen te geven. Deze vrouwen helpen kan door ervoor te zorgen dat het tijdelijk verlies van hun haar iets makkelijker te dragen wordt. Door je paardenstaart van 20 cm te schenken draag je bij tot het Geef om Haar-fonds, zodat vrouwen die het financieel moeilijker hebben zich toch een pruik kunnen aanschaffen.

Tijdens 3 edities Geef om Haar, hebben we al 14 312 staarten ingezameld waardoor 2000 vrouwen financiële ondersteuning kregen bij de aankoop van een pruik. We hopen natuurlijk op een nog beter resultaat en daar kunnen de inwoners uit Gent mee voor zorgen door ook hun paardenstaart te geven.

Op 5 oktober staat de Geef om Haar/Think-Pink bus, waar professionele kappers gratis je staart van 20 cm knippen, van 10u tot 17u aan de Delhaize aan de Jubileumlaan in Gent. Bovendien zal Tatiana Silva, nieuwe ambassadrice van de campagne die zelf het goede voorbeeld gaf door haar haar te laten knippen in september, de inwoners van Gent mee aanmoedigen vanaf 14u30. Laat Gent ook dit jaar zien dat het om haar geeft?

Inschrijven voor deze knipdag is gewenst en kan via info@geefomhaar.be

Alle informatie over de campagne vindt u op www.geefomhaar.be, facebook.com/geefomhaar of twitter.com/geefomhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here