Nieuwkomers 14/10: Barbara Heyman (SP.A)

Aalst (redactie/mas) Barbara Heyman (sp.a) kennen ze in de Horizon allemaal. De dochter van de huidige Ajuinboer Jean-Marie. Via haar knappe vriend tuimelde ze helemaal in de vriendenkring van Ann Van de Steen in Nieuwerkerken. Haar directrice Anja De Bundel  staat eveneens op de sp.a-lijst.

Via haar job in het buitengewoon onderwijs wordt ze dagelijks geconfronteerd met kinderen die het moeilijk hebben. “Het geeft mij veel voldoening om hen een luisterend oor aan te bieden en om samen met hen oplossingen voor hun kleine en grote problemen te zoeken.” Barbara Heyman wilt dat engagement doortrekken naar de politiek.

In haar vrije tijd is ze actief in Rotaract Club Aalst. Rotaract Club Aalst verenigt al meer dan 40 jaar lang een groep dynamische jonge mensen die in de regio Aalst projecten en acties organiseren  voor het goede doel.

Via haar inzet in Rotaract leerde ze dan ook een ander segment van sociaal Aalst kennen zoals ‘Mensen helpen Mensen’ van Kamiel Sergant, ‘Ter Muren’ het opvangtehuis voor geplaatste kinderen, gelegen in Erembodegem, ‘Het Nest’ een organisatie die kansarme kinderen uit het Aalsterse naschools begeleidt én ‘BiJeVa’, voluit “Bijzondere Jeugd Vakanties”. Dit project zorgt, via de organisatie van kampen, voor vakantieparticipatie van kinderen en jongeren met een sociale achtergrond van armoede, uit de regio Zuid-Oost-Vlaanderen.

Barbara Heyman hoopt vanop de voorlaatste plaats (42° plaats) op een mooie uitslag. Haar 3 thema’s voor de verkiezing zijn onderwijs ,toerisme, zal ze wel geërfd hebben van haar vader en cultuur/carnaval. Barbara droomt van het Feestcomité…
 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here