Aalst heet studenten welkom!

Aalst(redactie/mas) Aalst is in vergelijking met Gent, Brussel en Leuven dan misschien wel een kleinschalige studentenstad, feesten kunnen onze studenten als geen ander. Om het nieuwe academiejaar op gang te trappen, organiseert BLOK f (Kaho Sint-Lieven, Hogeschool Gent departement Aalst en de Aalsterse Jeugddienst) opnieuw de Student Welcome Aalst.

Op donderdag 27 september 2012 kunnen jullie de beentjes losgooien op de Grote Markt. Starten doen ze al om 12.30 uur, en ze feesten door tot jullie er geen zin meer hebben.

Om zeker te zijn dat er duchtig zal worden gedanst, hebben ze enkele muzikale kleppers op het programma staan.
– Eddy Del White, de enige echte koning van de ambiance, zakt af naar Aalst en zal jullie doen shaken op het beste van de jaren 90;
– Het Leuvense duo Bodyspasm (bekend van de radiohit, 20radios) staan op scherp en zij brengen extreem dansbare en melodische electrobeats mee. “Wedden dat ze jullie zullen doen verlangen naar die ene zwoele zomernacht?” laat de stad Aalst weten.
– Headlinen tenslotte doet Get Ready!. Als er één groep is die de Grote Markt in vuur en vlam kan zetten, dan zijn zij het wel. ‘Diep’, ‘Marjolein’ & ‘Laat’ zijn maar enkele van hun evergreens.
Van al dat dansen krijgt een mens natuurlijk honger. Vanaf 12.30 uur geven we gratis stukken pizza weg op de Grote Markt. Wie een Student Welcome pakket kan bemachtigen op school of deelneemt aan een van de facebookwedstrijden, is bij de gelukkigen. Opgelet, slechts 1 bon/persoon en zolang de voorraad strekt. En oja, de Student Welcome zelf is ook volledig gratis. Vergeet jullie zeker niet op aanwezig te
zetten op het facebookevent. (te vinden onder de evenementen op de pagina van ‘Bien Soigné’)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here