Meet & Greet tijdens ontbijtbuffet in Dé Handelsschool Aalst.

Aalst(redactie/mas) Meet & Greet tijdens uitgebreid gratis ontbijtbuffet in Dé Handelsschool Aalst op zaterdag 6 oktober. Dé Handelsschool Aalst trekt ook bij de verkiezingen de kop en pakt, net zoals de meeste politieke partijen, uit met een PR-stunt. De verkiezingen zijn in aantocht en daar wilt de school met haar leerlingen en leerkrachten rond werken, in én buiten de lessen.

Op zaterdagochtend 6 oktober 2012, tussen 9.30 en 11.30 zullen de leerlingen Onthaal en PR toekomstige stemmers sfeervol ontvangen in het forum van de Hogeschool, gelegen op de Campus van Dé Handelsschool –
Keizersplein 19 in Aalst.

Tijdens een informatief ontbijt kan elke vooraf ingeschreven burger face-to-face contact hebben met de 4 kopstukken van de Aalsterse politiek.

Om het geheel in goede banen te leiden, dient elke geïnteresseerde zich vooraf in te schrijven (voor 5 oktober) via politiekontbijt @ handelsschoolaalst.be. Men kan zich tijdens de kantooruren ook registreren via telefoonnummer 053/72.91.01 (Stefanie Petit). Tijdig inschrijven is de boodschap!

Voor onze leerlingen biedt dit gebeuren een unieke kans aan de vooravond van hun eerste stemuitbrenging. Het geheel kadert uiteraard binnen de vakoverschrijdende eindtermen van de school.

Een charmant dixielandbandje luistert deze happening op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here