Haaltert stapt mee op de dag van de Trage Weg

Op de ‘Dag van de Trage Weg’ op zondag 21 oktober organiseert de werkgroep Veilig Verkeer Haaltert een wandeling langs minder bekende, maar niet minder mooie wandelpaden in de buurt van Ede en Gotegem.

De wandelaars vertrekken om 14u00 in Ede te Haaltert aan het tennisveld TC Laereveld (baantje naast huisnummer 97 in de Edestraat, nabij tankstation Texaco). De afstand is zo’n 7 kilometer. Inschrijving ter plaatse, 1€ (voor verzekering en mini-verrassing).

Hierbij wil de werkgroep Veilig Verkeer Haaltert iedereen uitnodigen die trage wegen belangrijk vinden en die willen dat deze toegankelijk blijven en onderhouden worden. Nu de trage wegen van Haaltert in de voorbije weken groot nieuws is geworden, is het mooi om zelf te ondervinden dat trage wegen nog veel in hun mars hebben : ze geven iedereen de mogelijkheid om in zijn eigen buurt te genieten van de rust en de natuur. Daarbij laten ze het niet-gemotoriseerd verkeer toe om veiliger naar school, werk,winkel of vrienden te fietsen.

Bij minder goed weer is het aangeraden om aangepast schoeisel mee te brengen. Na de wandeling kan nog nagepraat worden met een drankje en krijgt elke deelnemer een “krakende” mini-verrassing. www.zachtverkeer.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here