Woordvoerder Marc Verwilghen start bij pharma.be

Jacques Hermans, woordvoerder van Minister Marc Verwilghen, verlaat het kabinet van de minister om het team van pharma.be te versterken. Hij zal er vanaf 6 maart de functie van Directeur Public Affairs waarnemen. Jacques Hermans startte zijn carrière als journalist bij "La Libre Belgique". Hij heeft vervolgens als Press & Public Affairs Officer gewerkt bij Alcatel Bell en als Communication Manager voor de Benelux bij Saint-Gobain. Alvorens het kabinet van Minister Verwilghen te vervoegen heeft hij gedurende zes jaar de functie van External Affairs Manager België-Luxemburg bij Shell waargenomen.

Met de benoeming van Jacques Hermans onderstreept pharma.be haar bereidheid om op een proactieve en opbouwende manier het maatschappelijke debat over geneesmiddelen te voeren. De therapeutische innovatie op het vlak van de geneesmiddelen voor humaan gebruik moet de ijzeren lans zijn voor het gezondheidszorgbeleid in ons land.

Het Management Comité van pharma.be is opnieuw voltallig. Voorgezeten door Leo Neels, Algemeen directeur, is het Comité verder samengesteld uit Herman Van Eeckhout, Directeur
Geneesmiddelenbeleid en Olivier Remels, Directeur Communicatie en Woordvoerder. Pharma.be, de Algemene Vereniging van de Geneesmiddelenindustrie, groepeert momenteel 140 farmaceutische ondernemingen met een vestiging in België. Als volwaardige partner van artsen, overheid en andere betrokkenen heeft zij als missie de bevordering van betere
gezondheidszorg door therapeutische innovatie in het domein van de geneesmiddelen voor humaan gebruik. Topprioriteit is dan ook dat de patiënt zo snel mogelijk kan beschikken over de "geneesmiddelen van morgen", die voortkomen uit Onderzoek en Ontwikkeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here