Nieuwkomers 14/10: Isabelle De Wuffel (SP.A)

Aalst(redactie/mas) Binnen de sp.a wereldberoemd. Maar de doorsnee Aalstenaar kent haar misschien nog niet even goed. Met stip binnengekomen bij de eerste 10 kandidaten van sp.a. Isabelle De Wuffel. Ze voert dag in dag uit campagne met haar trouwste supporters aan haar zijde, de mama en de papa. Een rooi madame waar we zeker nog van zullen horen de komende jaren in Aalst.

Aalst is de stad waar ze opgegroeide, een bron van mooie herinneringen, kortom een plek waar ze zich thuisvoelt. Een Oilsjtenes in hart en nieren.
Isabelle vertelt: “Als coördinator lokale diensteneconomie van de stad Aalst zet ik me, samen met tal van lokale welzijnsorganisaties, dagdagelijks in om sociale economie en tewerkstelling van kansengroepen in onze stad te ondersteunen en verder uit te bouwen.”
Als jongere op de sp.a-lijst ligt de Aalsterse jeugd ligt haar nauw aan het hart: “Als voorzitster van Animo Aalst, de jongerenafdeling van sp.a, ben ik er immers van overtuigd dat jongeren volwaardige burgers zijn. Ondanks hun jeugdige leeftijd hebben ook zij dromen en waardevolle ideeën over de toekomst van Aalst.
Ik droom alvast van een stad die dicht bij de burger staat en voldoende aandacht besteedt aan de wensen en noden van de Aalstenaar. Een stad met een duidelijke toekomstvisie en met een bestuur dat zin heeft voor samenwerking. Een stad met aantrekkelijke en nette buurten, betaalbare en kwaliteitsvolle woningen, voldoende ontmoetings- en speelruimtes voor jong en oud.” Als De Wuffel begint te vertellen is ze nog moeilijk te stoppen.
Isabelle De Wuffel gaat op 14 oktober voor een stad die kansen biedt aan al haar inwoners zodat iedereen zich hier thuis kan voelen en ten volle kan genieten van wat Aalst te bieden heeft!
Ze staat op de sp.a-lijst in de eerste kolom, op nummer 10.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here