Line reklame stunt op carnavalbeurs aalst.

Aalst. (redactie/mas) Luc Sergeant van Line Reklame Aalst is een carnavalist in hart en nieren. Met zijn reclamebureau stuntte hij op de carnavalbeurs in Aalst met leuke parodieën op de verkiezingsaffiches. En wie graag een leuke foto heeft, kan er ook terecht. Belg.be moest het aan Joke De Swaef, ja, van de Open VLD, geen twee keer vragen…

Line, opgericht in 1986, is een dynamisch bedrijf in volle expansie. Line zorgt voor het uitvoeren van uw eigen huisstijl voor alle reclameprojecten. Heeft u nog geen eigen huisstijl, Line helpt u het gezicht van uw bedrijf te bepalen.

Na bespreking met de klant werkt Line een ingekleurd voorontwerp op papier uit. Hier kan de klant nog alle wijzigingen op aanbrengen. Er kan gewerkt worden vanaf foto, tekening of diskette. Afhankelijk van het ontwerp, wordt gekozen voor geschilderde of gekleefde letters of voor het full-color systeem.

Voor klanten kunnen kleine wijzigingen aan een bestaand voertuig aangebracht worden terwijl de chauffeur wacht. (Na afspraak)
Tijdelijke acties kunnen eenvoudig zelf aangebracht worden: Line bezorgt u een doe-het-zelfpakket met een eenvoudige gebruiksaanwijzing.Uithangborden voor horeca zaken, reclameborden voor langs de weg, panelen voor binnen-en buitenshuis, roterende reclameborden,…

info : http://www.line.be/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here