Vlaams Belang: AALSTENAAR RED UW STAD

Het Vlaams Belang Aalst start vanaf vandaag met een confronterende campagne. Op reuzeborden met slogans als “ Varkensmarkt of Schapenmarkt ? “ , “Aalst of Matonge?” , “Gerechtigheid of Scharia?” , “Liever een kerk dan een moskee!” , “2012 : 14000 vreemdelingen – 2018 : 30.000 vreemdelingen?” telkens met als ondertitel “Aalstenaar ! Red Uw Stad!” wil de partij het thema van de verkiezingen naar zich toe trekken.

“ Het mag allemaal weer wat radicaler en realistischer in Aalst. “ zegt Michel Van Brempt – lijsttrekker van de partij in Aalst , “Er moet toch één partij durven zeggen waar deze verkiezingen om draaien. Hét hoofdthema van deze verkiezingen is : leven we binnen 6 jaar nog in Aalst of in een verloederde voorstad van Brussel? Kunnen we binnenkort nog veilig op straat of niet? Komt ons thuisgevoel nog meer onder druk te staan door de verregaande vervreemding of niet? ”

Steve Herman , voorzitter van Vlaams Belang in Aalst en lijstduwer op de gemeenteraadslijst verwoordt het als volgt : ” Dit zijn de belangrijkste verkiezingen voor Aalst sinds jaren. Deze verkiezingen gaan echt over het behoud van onze identiteit. De rechtse kiezer heeft in Aalst slechts één keuze en dat is het Vlaams Belang. Wat ons betreft is het eenvoudig : wie kiest voor een verdere vervreemding, verloedering, verfransing, verbrusseling en alle andere grootstedelijke problemen kiest voor andere partijen, wie kiest voor een Vlaams en veilig Aalst , kiest Vlaams Belang. Aalst is vol en vol is vol, wij hebben geen nood aan nog meer geïmporteerde armoede en criminaliteit. Wij hebben alle vertrouwen in het gezond verstand en de trouw van de Aalsterse kiezer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here