Steeds meer seks op de dansvloer

Steeds meer en meer organiseren discotheken erotische feestjes met pornoshows in Nederland waar de feestgangers in afzonderlijke ruimten kunnen vertoeven om hun ding te doen. In sommige discotheken bedrijven de gasten zelfs openlijk seks op de dansvloer. Meestal worden de feestjes door kleine bedrijfjes of particulieren georganiseerd. Zo zou er volgens de Nederlandse media wekelijks zulke feestjes doorgaan.

Veel gemeenten zijn zich van het kwaad niet bewust en laten dus ook de fuifbeesten maar gezellig hun gang gaan. Van het openlijk seksuele karakter van de feesten hebben ze meestal geen weet. De kaartverkopers in Nederland zeggen: als blijkt dat er zich strafbare zaken voordoen ze zich volledig distantiëren van deze zaken.

In ieder geval zal de Nijmeegse politie deze week The Matrixx, waar ook darkrooms zijn ingericht zorgvuldig controleren. Hoe het in België zit met deze fuiven is niet geweten, maar als deze dingen bij onze noorderburen gebeuren, waarom zouden deze seksfuiven dan ook hier niet plaats vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here