De nieuwe ‘Feesten met de Buren’ jaarkalender 2013 is beschikbaar.

Aalst (redactie/mas) Elke jaar wenst KMS (Kerkwerk Multicultureel Samenleven) de mensen attent te maken op het interreligieuze karakter van onze samenleving door de vele religieuze feest- en hoogdagen op te nemen in de kalender “Feesten met de buren”. 

In bedrijven, organisaties en de overheid is het belangrijk om aandacht te hebben voor deverschillende feestdagen van de werknemers. Een open en geïnteresseerde houding kan helpen om de relatie tussen mensen van verschillende godsdiensten en levensbeschouwingen te bevorderen.

Aan deze relatie wil KMS voordurend een steentje bijdragen. De uitgave van deze kalender helpt daarbij zeker en vast!

Je leefomgeving is rijk, divers en je wilt meer te weten komen van al die culturen, religies en levensbeschouwingen om je heen. Je kent niet alle feestdagen maar je bent er wel nieuwsgierig naar. In de jaarkalender ‘feesten met de buren’ zijn deze feestdata opgenomen en uitgelegd.

Je vindt er dit jaar ook knappe en grappige cartoons over de multiculturaliteit en uitleg bij ‘beelden’ in de verschillende gemeenschappen en in hun tradities. Deze unieke kalender is handig voor thuis of op het werk, in de klas of in de vereniging. En een origineel cadeau met inhoud!

info en bestellen: http://www.kms.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here