Leven na de dood wordt door onderzoek vastgesteld

Stichting Fase Drie wil de komende jaren d.m.v. onderzoek en feiten het bestaan van het menselijk bewustzijn aantoonbaar gaan vaststellen. Hiermee zal ook het raadsel rondom de dood worden opgehelderd. Ronald Jan Heijn en Harry Beckers van de stichting Fase Drie willen de komende tijd hierover al het gesprek aan met wetenschap en kerk.

Beide instellingen houden de wereld te klein, omdat ze het inzicht ontberen wat bewustzijn is en hoe het werkt. Met alle schadelijke gevolgen van dien.

In voorbereiding op dit onderzoek is de film: Staya Erusa geproduceerd, die momenteel in 14 filmtheaters in de grote steden elke dag volle zalen trekt. In deze film wordt een beeldende verklaring gegeven op leven, dood, geboorte, ziekte, milieu enz. en laat o.a. zien wat er gebeurt tijdens het overlijden en daarna… Om deze voorbode- boodschap vaker te kunnen zien is de film onlangs ook uitgekomen op DVD (Warner Home Video) en te downloaden via internet.

Als wetenschap en religie de essentie (bewustzijn) van het leven zou begrijpen, zou het juist mensen bij elkaar brengen, in plaats van verdeeldheid zaaien.

Harry Beckers (Stichting Fase Drie): Waarom het raadsel rondom de dood nog steeds niet is ontrafeld, heeft eerder te maken met ons doof en blind zijn als dat het een mysterie is. Dood is niet dood. De huidige reguliere wetenschap is te beperkt en eenzijdig in haar onderzoek. Maar ook de kerken varen nog steeds de koers van oude dogmatiek, waar niemand iets van begrijpt en wat ontzettend vertragend werkt in niet-fysieke evolutieprocessen. Door een ruimere van denken zouden meer mensen opnieuw geïnteresseerd kunnen raken. God leert men niet kennen door lofzang en prediken, maar door ontdekkingen en openbaringen binnen een wetenschappelijke benadering. Die tijd is nu aangebroken. Niet hopen en geloven, maar Weten dat dood niet dood is wordt een belangrijke eerste stap.

Als iedereen zou weten hoe moeilijk het voor sommigen kan zijn na hun overlijden omdat ze niet beseffen wat er aan de hand is…Mede door gebrek aan inzicht heeft ongeveer drie procent van de mensen die overlijden niet het besef dat ze dood zijn en verblijven soms decennia lang na hun dood in grote verwarring. Ongeveer tien procent zit zelfs verstrikt in een door henzelf gecreëerde gedachtesituatie, bijvoorbeeld een traumatisch overlijden. (o.a. te zien in de film Staya Erusa)

Ronald Jan Heijn (Stichting Fase Drie): We zijn momenteel op zoek naar een omroep waarmee we kunnen gaan samenwerken. In een serie programmas willen we dan het bewustzijn gaan aantonen, visueel maken en verklaren. Het belang hiervan is enorm! Een voorbeeld: hoe anders zouden we de behandeling van geestelijke ziekten als schizofrenie, depressie en psychosen gaan aanpakken als blijkt dat lichaam en de hersenen slechts een instrument zijn dat aangestuurd wordt door een bewustzijn en dat al duizenden levens eerder deed! Wij (stichting Fase Drie) hebben de kennis in huis om via onderzoek het bewustzijn, of facetten daarvan, zichtbaar aan te tonen. Dit zullen we vervolgens minutieus gaan uitleggen en verklaren in een tv-serie. Verreweg het moeilijkst zal zijn om de denkpatronen te gaan doorbreken, waarin het grootste deel van de mensen zit vastgeroest . Want het is algemeen bekend dat andere feiten niet overtuigen, als men zijn denkpatronen hetzelfde houdt. Maar als men zijn gedachten wil verruimen, zal iedereen het onmiddellijk herkennen. Harry en ik zijn in ieder geval bereid om de discussie met wetenschap en kerk alvast aan te gaan…

Ronald Jan Heijn is de oprichter van het v.m. spiritueel centrum Oibibio Harry Beckers introduceerde het afgelopen decennium een nieuwe opmerkelijke visie op Geestelijke stoornissen, gaf hierover lezingen en paste deze succesvol toe bij patiënten. Daarnaast was Beckers ook jarenlang counselor van stichting De Einder voor mensen met een doodswens.

Website: www.voorbijdedood.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here