Kunstenaars voor Kinderen

Dit is een tentoonstelling ten voordele van "'t Kinderkasteeltje". Fifty-One Club Gent en Kunstenaars voor Kinderen droomden van een project ten voordele van kansarme kinderen uit de regio. In oktober 2004 stuurden ze 9 beeldhouwers naar het eiland Naxos om er in het beroemde Griekse marmer letterlijk aan de slag te gaan.

Gemeentebestuur Nazareth en Fifty-One Club Gent organiseren nu een tentoonstelling met deze beelden. Van zondag 19 februari tot en met zondag 26 februari kan u terecht in CC De Zwaan voor prachtige witte marmeren beelden. Het witte marmer is zonder meer hét ideale materiaal om prachtige werkjes te creëren. Onder andere Walter De Buck, Chris Ferket en Christine Carton stellen tentoon.

De tentoonstelling is zaterdag en zondag te bezichtigen van 14u tot 18u30. In de week is de tentoonstelling open van 9u tot 12u en van 13u tot 16u30. Op vrijdagavond 24 februari kan u terecht voor een nocturnetentoonstelling van 19u tot 22u. Kleine spots en kaarsen geven het witte marmer dan nog iets meer idyllisch en mysterieus. Toegang is gratis.

De opbrengst van de tentoonstelling gaat naar een goed doel in Nazareth. Het Kinderkasteeltje in de Drapstraat zal met de opbrengst verder bouwen aan de toekomst van kansarme kinderen.

Meer info bij de Dienst Vrije Tijd, Dorp 1, T 09 382 82 60, cultuurdienst@nazareth.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here