Ann Van de Steen gaat voor de burgemeestersjerp

Met de lancering van haar nieuwe website “Ann voor burgemeester” wil de politica en lijsttrekker voor SP.A Aalst haar politieke standpunten in de verf zetten.

Hiermee wil ze een extra brede bekendheid gegeven aan de keuze van de Aalsterse sp.a-afdeling om huidig schepen van Openbare Werken, Stadsvernieuwing, Wonen en Energie Ann Van de Steen als effectieve kandidate voor de burgemeesterssjerp te Aalst naar voor te dragen.

Het is een website geworden die alle zintuigen prikkelt, informeert en streelt zegt Ann Van De Steen. Wat in 2008 is begonnen als avontuur, wil vandaag de dag uitgroeien tot een persoonlijke website van schepen Ann Van de Steen die elke Aalstenaar informeert over lopende en nog komende projecten onder haar bevoegdheid.

“Madam Beton” noemen de Aalstenaars haar wel eens. Hoe kan het anders lachen ze in Aalst, want waar Ann Van de Steen passeert beginnen ze aan de straat te werken. Desondanks de hinder tijdens de werken zijn de bewoners heel tevreden over de opvolging van de werken. Op regelmatige tijdstippen komt Ann persoonlijk de werken inspecteren waarna ze onmiddellijk verslag uitbrengt aan de inwoners uit Aalst via facebook, twitter en andere media, wat zeer in de smaak valt bij de bewoners. Dossierkennis, correcte en snelle informatie ligt aan de basis van een goede samenwerking tussen bewoners en Ann Van De Steen.

Tijdens onze gesprekken met verschillende Aalstenaars valt het onze redactie wel op dat veel inwoners het wel zien zitten met Ann Als Burgemeester. De tijd zal het uitwijzen.

Bezoek de website op www.annvandesteen.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here